Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart



Jag​ hade varit i secondhandaffären för jag var ute efter nya köksstolar. Jag hade tänkt måla om dem så jag fick dem att passa mitt bord. Stolarna jag hittade var mycket  dyrare än jag tänkt mig, så det blev ingen affär.Väl hemma igen så tog jag en fika och satt och funderade lite så där som man gör ni vet.

Plötsligt börjar jag se bilder för mitt inre på jättefina stolar med hög rygg. Inte alls sådana som jag tittat på i affären. Jag "hör" dem säga, Eva, de finns på blocket, titta får du se!! 

Ska erkänna att jag var rätt tveksam till denna information och trodde mest att jag hade inbillat det hela. Men.... när jag tittade på blocket på den del av Sverige där jag bor, så dröm om min förvåning när stolarna de visat mig mycket riktigt fanns och dessutom till ett riktigt bra pris. 

Så nu är jag ägare till 4stycken vackra stolar i ek som hade kostat 1000 kr styck men som säljaren slumpade bort för 75 kr styck.




Att vara synsk är inte alltid så roligt.

Det är sommaren 2018 och jättevarmt. Jag står i min hall och ska just ta på mig skorna när bilderna börjar komma. Inre bilder, i snabb följd...

Jag är ju van att få dessa meddelanden i bildform från framtiden. Det är inte första och troligtvis heller inte den sista gången jag får dem. Jag ser hur min väns hund Snobben går till attack på en mindre hund och ruskar honom. Snobben är av modell "större hund". Jag vet också att Snobben kommer att avlivas på grund av detta. Allt går snabbt och sen slutar all information att komma....

Känslan är obehaglig och jag tänker att jag måste ju höra av mig till min vän Anna och  berätta om min syn. Men först måste jag göra mina ärenden.

Dagen går och jag glömmer bort att ringa Anna. Men plötsligt hör hon av sig senare på kvällen. Hon är ledsen och förtvivlad och säger att hennes Snobben attackerat en hund helt plötsligt. 

De var hemma på gården och en dam med en liten hund passerar utanför deras tomt och innan hon vet ordet av har Snobben rusat ut och är i full fart med att kasta den mindre hunden i luften…

Som ni nog förstår har denna historia inget lyckligt slut. Precis som jag "sett" några timmar tidigare så avlivas Snobben dagen därpå.

Den lilla hunden klarade sig med livet i behåll, men fick skador.

( Snobben och Anna heter egentligen nåt annat)

Detta är bara ett exempel på hur min förmåga fungerar. Att vara synsk är inte alltid jättekul!